Wedstrijden

Elk jaar organiseert LAAC Twente een aantal wedstrijden, die natuurlijk ook voor niet-leden toegankelijk zijn.

Hulsbeekcross

In de winterperiode organiseren we ieder jaar de Hulsbeekcross over het mooie gebied van het recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal. De uitgestelde editie van 2022 wordt alsnog gehouden op zondag 27 februari.

FBK Dubbele mijl van Hengelo

In samenwerking met de Stichting FBK Games wordt op de donderdag voorafgaand aan de FBK Games de Dubbele Mijl (een trim-/wedstrijdloop over 3,2 kilometer) georganiseerd. De start is in het FBK stadion, finish op de Markt in Hengelo. Dit jaar wordt de Dubbele Mijl gehouden op donderdag 2 juni 2022.

Baanwedstrijden i.s.m. MPM

In het FBK-stadion in Hengelo worden jaarlijks baanwedstrijden gehouden, met zowel technische nummers als loopnummers (o.a. 1000 en 5000 meter). Organisatie van deze wedstrijden is in handen van LAAC Twente i.s.m. de Hengelose atletiekvereniging Marathon Pim Mulier (MPM). Dit jaar staat dit evenement gepland op donderdagavond 23 juni 2022.

LAAC Baaninstuif

Na de zomervakantie, op donderdagavond 15 september 2022, worden op de baan van het FBK-stadion wedstrijden gelopen over 1500, 5000 en 10.000 meter tijdens de jaarlijkse baaninstuif.

Halve Marathon Oldenzaal

Na jarenlang de Halve van LAAC georganiseerd te hebben in Weerselo keerde LAAC Twente in 2007 terug naar de bakermat van haar bestaan: Oldenzaal. De Halve Marathon Oldenzaal is een wegwedstrijd/trimloop met afstanden voor de jeugd, een bedrijvenloop en een trimloop over 5, 10 en 21,1 km (de halve marathon is tevens wedstrijdloop en hoofdafstand). Dit jaar wordt de HMO gehouden op zondag 2 oktober 2022.

Meer informatie: halvemarathonoldenzaal.nl.