Wedstrijden

Elk jaar organiseert LAAC Twente een aantal wedstrijden, die natuurlijk ook voor niet-leden toegankelijk zijn.

Hulsbeekcross

In de winterperiode organiseren we ieder jaar de Hulsbeekcross over het mooie gebied van het recreatiepark het Hulsbeek in Oldenzaal. De volgende editie vindt plaats op 26 januari 2025.

FBK Dubbele mijl van Hengelo

In samenwerking met de Stichting FBK Games wordt op de donderdag voorafgaand aan de FBK Games de Dubbele Mijl (een trim-/wedstrijdloop over 3,2 kilometer) georganiseerd. De start is in het FBK stadion, finish op de Markt in Hengelo. Dit jaar wordt de Dubbele Mijl gehouden op donderdag 4 juli 2024.

Baanwedstrijden i.s.m. MPM

In het FBK-stadion in Hengelo worden jaarlijks baanwedstrijden gehouden, met zowel technische nummers als loopnummers (o.a. 1000 en 5000 meter). Dit jaar op 20 juni 2024. Organisatie van deze wedstrijden is in handen van LAAC Twente i.s.m. de Hengelose atletiekvereniging Marathon Pim Mulier (MPM). 

Track Meeting

Na de zomervakantie, dit jaar op donderdagavond 26 september 2024, organiseren we op de baan van het FBK-stadion wedstrijden over 1.500, 5.000 en 10.000 meter tijdens de jaarlijkse Track Meeting.

Halve Marathon Oldenzaal

Na jarenlang de Halve van LAAC georganiseerd te hebben in Weerselo, kreeg deze wedstrijd in 2007 een nieuwe naam (de Huttenkloasloop) en een nieuw parcours door het prachtige buitengebied van Oldenzaal. Inmiddels heet het evenement de Halve Marathon Oldenzaal (HMO), met gelukkig nog steeds hetzelfde fraaie parcours. De HMO is een wegwedstrijd/trimloop met als hoofdafstand de 21,1km (wedstrijd en trimloop), met trimlopen over 5 en 10km, een bedrijvenloop en diverse afstanden voor de jeugd. Dit jaar wordt de HMO gehouden op  6 oktober 2024.

Meer informatie: halvemarathonoldenzaal.nl