Clubkleding

Uitbreiding en nieuwe clubkleding

Het stond al een tijdje op de planning: uitbreiding van de LAAC Twente-clubkleding. Naast het T-shirt komt er nu ook een shirt met lange mouwen en een functioneel hardloopjack in de collectie. Dit zullen we twee keer per jaar aanbieden op speciaal hiervoor georganiseerde pasavonden.

De sponsorcommissie heeft een aantal bedrijven bereid gevonden met hun logo op de achterzijde en mouwen te staan. Hierdoor kunnen we de kleding goedkoper aanbieden aan onze leden. Bij aanschaf van deze kleding loop je niet alleen in de mooie nieuwe clubkleding, maar maak je het voor deze sponsors (én voor de LAAC-clubkas) ook aantrekkelijk door met hun naam langs de wegen en door de bossen te rennen.

Tegelijkertijd hebben we ons officiële wedstrijdtenue gewijzigd. Het logo op de voorzijde wordt iets aangepast zodat een startnummer onder het logo past. Op de achterzijde zal voortaan laactwente.nl komen te staan. Onder het singlet hoort een zwarte korte broek en we laten onze leden vrij om datgene te kiezen waar ze het liefst in lopen, als het maar zwart is. Dit hebben we officieel bij de Atletiekunie moeten vastleggen. Vanaf 1 januari 2024 zal dit officiële tenue verplicht zijn bij alle kampioenschappen. Dit singlet is het hele jaar beschikbaar bij de hardloopspeciaalzaken (gaat dus niet via de passessies).

Op de pasavonden kun je de kleding passen, bestellen en aan onze penningmeester betalen. Afrekenen moet met mobiel of pinpas, dus neem deze mee naar de passessie.

  • T-shirt M/V: € 35,-
  • Shirt Long Sleeve M/V: € 45,-
  • Jack Softshell M/V: € 75,-

Als de temperatuur het toelaat train je in een T-shirt en je draagt het bijvoorbeeld bij wedstrijden als het geen kampioenschap betreft. Het Long Sleeve shirt is ideaal voor als het nét te warm is voor een jasje en het niet hard waait. Perfect om in de winter tijdens de intervallen te dragen. Het softshell jack draag je o.a. tijdens de warming-up en cooling-down. Softshell is milieuvriendelijker dan Gore-Tex, is winddicht en zeer waterafstotend.

Hieronder een impressie van de kledingstukken. Ze worden voorzien van het LAAC Twente-logo en dus van de logo’s van onze sponsoren. We hopen jullie allen te zien op de passessies!

Nieuwe clubkleding 2023
Clubkleding
Clubtenue 2023
Wedstrijdtenue