Zaaltraining vanaf maandag 7 november(5 oktober 2011)

De Huttenkloasloop leek meer een zomerloop dan een herfstloop met regen en harde wind. Toch worden de avonden weer donker en nat. Kortom: het is  weer tijd om aan de zaaltraining te denken. Al vele jaren een vast trainingsonderdeel voor vele LAAC'ers.

In veel trainingsprogramma's, o.a. methode Verheul, wordt er gesproken over het belang van een krachttraining in de winter. De kracht en stabiliteit, de core-stability, in het lichaam is een goede basis voor de verdere training.

De zaaltraining is voor alle leden van LAAC Twente. Het maakt niet uit op welk niveau je loopt. Ook als je dus al lang geblesseerd bent kan de zaaltraining een prima start zijn voor het weer opbouwen van de training. De ervaring leert dat je na een zaalseizoen sterker aan de zomertrainingen kunt beginnen. Alle reden dus om eens de zaaltrainig te gaan bezoeken.

Let wel: gezien de opbouw die erin zit, is het verstandig om de trainingen zoveel mogelijk te bezoeken.

Ook dit winterseizoen zal Susan Steijnmeijer weer een verrassende training verzorgen in januari, waarbij er vooral een beroep wordt gedaan op de coördinatie, ons gevoel voor ritme en ons gevoel voor humor. Zodra de datum bekend is zal deze worden vermeld op de site.


Waar:
Gymzaal van het Carmel College in Oldenzaal, ingang Titus Brandsmastraat

Wanneer: vanaf maandag 7 november, van 19.00-20.00 u, tot eind maart 2011.
Niet tijdens schoolvakanties.

Trainer: Mieke Pater

Vragen of info: PaterPot@zonnet.nl

 

index  |  << vorige ... 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138  ... volgende >>