Vrijwilligers Halve Marathon Oldenzaal gezocht(13 maart 2017)

De organisatie van de Halve Marathon Oldenzaal (HMO, voorheen Huttenkloasloop) is op zoek naar een aantal vrijwilligers voor hun commissies en als helpers op de dag zelf:

Commissie Markt:Logo Halve Marathon Oldenzaal (160 x 90)
We zoeken 2 á 4 personen die jaarlijks vanaf 07.00 uur helpen de startopstelling klaar te zetten en na afloop helpen bij het afbreken. Hier kan ook in 2 ploegen worden gewerkt. Deze commissie valt onder Erik Winkelman en Huub van Langen. Aanmelden bij huub@runenschede.nl

Commissie Parcours:
Wij zijn op zoek naar 2 personen die onze (gezellige) commissie willen komen versterken. Wij hebben ongeveer 6 vergaderingen per jaar.
We houden ons naast het uitzetten van het parcours ook bezig met het onderhouden van het nodige materiaal. Voor ons zijn de contacten met de bewoners langs het parcours erg belangrijk.
Je moet op de zaterdag voor de HMO beschikbaar zijn om het materiaal voor de verzorgingsposten rond te brengen langs het parcours en de hele zondag ook om het parcours uit te zetten en weer op te ruimen. Alles natuurlijk in overleg.
Aanmelden bij ozingakracht@gmail.com

Helpers:
De Halve Marathon Oldenzaal vindt plaats op zondag 8 oktober 2017. Voor de organisatie zijn veel mensen nodig, zowel in de loop van het jaar als in het wedstrijdweekend. Je kunt hierbij denken aan personen voor het opbouwen en afbreken, verkeersregelaars, (voor)fietsers, maar ook aan personen die commissielid willen worden. Wil je meehelpen om van de wedstrijd een blijvend succes te maken, meld je dan aan op helpers@halvemarathonoldenzaal.nl

index  |  << vorige ... 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324  ... volgende >>