Virtual Tukker Run(18 april 2020)

Voor de hardlopende Tukkers die in deze tijd van de coronavirusmaatregelen toch nog een soort van wedstrijd willen gaan lopen (mede voor het goede doel "De Twentse Wensambulance"): de Virtual Tukker Run.

Dat bijna alle activiteiten momenteel afgelast zijn, is bij iedereen wel bekend. In de sportwereld ligt zo’n beetje alles stil. Menig hardloper kijkt in deze tijd van het jaar reikhalzend uit naar de mooie evenementen die gepland staan. Uitdagingen om een bepaalde afstand te lopen, met voor de fanatiekelingen een tijdslimiet als doel, of zelfs het podium.

In deze periode zonder al deze mooie vooruitzichten is er door de Ootmarsummers Marc Kokkelink, Rene Velthuis en Robin Veldboer een virtuele hardloop-challenge opgezet: de Virtual Tukker Run.

Via een speciale website (www.virtualtukkerrun.nl) kunnen deelnemers zich aanmelden voor verschillende virtuele uitdagingen. Dat kan, heel laagdrempelig, door een bepaalde afstand te lopen, maar voor de fanatiekere lopers is er zelfs een wedstrijd opgezet. Eenmaal ingeschreven bepaal je zelf wanneer je de challenge aangaat. Als beloning krijgt elke deelnemer een blijvende herinnering thuisgestuurd in de vorm van een medaille. Daarnaast steun je het goede doel “De Twentse Wensambulance”.

Deelnemers kunnen vanaf 15 april t/m 31 mei de verschillende uitdagingen aangaan. Er zijn een drietal parcoursen (van ieder 5 km) uitgezet, waarin gestreden kan worden om de snelste tijden.  Daarnaast is er een competitie mogelijk, waarbij de 3 tijden van deze parcoursen worden samengeteld. Om in het klassement te komen wordt gebruik gemaakt van de app “Strava”.  De 3 parcoursen bevinden zich op het Springendal,  het Hulsbeek en het Hof van Espelo.

Voor meer informatie: www.virtualtukkerrun.nl

Social media:
Facebook: https://www.facebook.com/virtualtukkerrun
Instagram: https://www.instagram.com/virtualtukkerrun
Twitter: https://twitter.com/runtukker

index  |  << vorige ... 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371  ... volgende >>