NK Cross 12 en 13 maart(18 januari 2016)

Dit jaar staat voor LAAC in het teken van de NK Cross! Voor het eerst organiseren we een echte NK. Dat doen we samen met de Stichting Enschede Marathon en daar willen we ook echt een Twents feestje van maken waar iedereen aan mee kan doen en helpen!

Deelnemer

Als je als lid een wedstrijdnummer hebt van de Atletiekunie kun je ook zelf mee doen aan de onderdelen van het officiële NK. Voor volwassenen vindt dat plaats op zondag 13 maart, op zaterdag 12 maart vinden vooral de jeugdonderdelen plaats. Daarnaast is er ook voor de lopers zonder licentienummer georganiseerd. Op zaterdagmorgen om 11:30 uur vinden de onderdelen plaats waar ook de wat meer recreatieve loper helemaal los kan gaan op het nk-parcours tijdens de Hulsbeekcross. Voor alle informatie over organisatie en inschrijving kun je terecht op http://www.enschedemarathon.nl/nk-cross/

Vrijwilliger

Om dit allemaal te kunnen organiseren hebben we natuurlijk ook nog vrijwilligers nodig. Denk daarbij aan mensen voor het inschrijfbureau, het opbouwen van start- en finishgebied, bemensing van parcoursoversteekplaatsen en overige klussen. Heb je je nog niet aangemeld? Dan kan nog steeds. En je weet het: vele handen maken licht werk, dus meld je bij Jan Olsman of via wedstrijden@laactwente.nl.

index  |  << vorige ... 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294  ... volgende >>