Minicongres "Huis voor de Atletiek in Twente"(14 oktober 2011)

Beste atletiekvrienden,

Hierbij nodigen wij u uit om deel te nemen aan het minicongres met de werktitel Huis voor de Atletiek in Twente.

Reden om dit congres te organiseren is dat we met z'n allen, dus letterlijk samen, een kwalitatieve en kwantitatieve impuls willen geven aan de atletiek- en loopsport in Twente.

Samen kunnen we de sport op een hoger niveau tillen. Met de spin-off van de FBK-Games en de samenwerking met Olympisch Vuur, met het mooiste atletiekstadion van Nederland krijgen we meer kansen benutten voor onze moeder der sporten.

Zoals u weet is het FBK-AthleticsTeam al een paar jaar bezig invulling te geven aan clubclustering en talentontwikkeling. In tussentijdse evaluatie en na gesprekken met diverse betrokkenen, Atletiekunie, Sportservice Overijssel en externe adviseurs, denken we dat het tijd is nog meer krachten te bundelen en nog bredere spreiding te vinden dan tot nu toe het geval is geweest. En niet alleen dat, we willen verder en breder denken. Maar dat kunnen en willen we niet alleen doen. Samenwerken is het credo.

Wij willen graag met u van gedachten wisselen hoe wij met u gestalte kunnen geven aan de ‘bouw' van het Huis van de Atletiek.

Het bundelen van krachten en kennis staat daarbij centraal, waarbij we ook naar samenwerking met partners als onderwijsinstellingen en provincie kijken..

  • Wie willen we graag ontvangen? Besturen, trainers en enthousiaste leden van atletiekverenigingen en loopgroepen in onze regio.
  • Wanneer is het? Op dinsdag 29 november
  • Waar is het? In het FBK-stadion in Hengelo

 Andere feiten van het minicongres:

18.30 - 19.00 uur: Ontvangst

19.00 - 20.00 uur: Enkele informatieve inleidingen  met o.a. schets huidige situatie in Nederland en Twente, opzet en ambitie Huis van de Atletiek, organisatiebouw en missie/visie, samenwerkings mogelijkheden met ROC van Twente/Sport en Bewegen, concrete sporttechnische zaken.

20.00 - 20.30 uur: Pauze om van gedachten te wisselen.

20.30 - 21.30 uur: Discussie over doelstellingen en concrete vervolgstappen, zowel bestuurlijk als sporttechnisch.

21.30 - 22.00 uur: Afsluitende borrel.

Deelname aan het minicongres is gratis.

We zien uw aanmelding graag uiterlijk 11 november tegemoet via een mail aan info@fbk-games.nl met vermelding van naam, functie en vereniging.

Graag tot ziens op 29 november 2011.

 

Met vriendelijke groet,
Fanny Blankers-Koen Games
Jaap Bisschop
Adjunct directeur

 

index  |  << vorige ... 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139  ... volgende >>