LAAC-trainingen afgelast(13 maart 2020)

Beste leden,

Gisteren kregen we te maken met aangescherpte regels van de overheid wegens de Corona-crisis. In eerste instantie werd alleen gesproken over bijeenkomsten met meer dan 100 personen. Op basis daarvan kon de training in het FBK-stadion doorgang vinden.

Echter later op de avond kwam het verzoek van het NOC-NSF en de Atletiekunie om naast wedstrijden ook alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen af te gelasten. Vanmorgen kreeg ik bericht dat de FBK-kantine de rest van de maand dicht is. Ook gaf het Carmelcollege aan dat we geen gebruik meer kunnen maken van de sportzaal.

Gezien deze situatie heeft het bestuur besloten om alle trainingen van LAAC tot en met 6 april af te gelasten. We hopen natuurlijk allemaal dat we in april onze reguliere trainingen kunnen hervatten en we zullen jullie zeker op de hoogte houden.

Natuurlijk beseffen we dat vele van jullie de komende tijd doorgaan met lopen en ook met groepjes op pad gaan. Dit is de eigen verantwoordelijkheid van eenieder en we hopen dat jullie hier op een verantwoorde wijze mee omgaan.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur van LAAC,

Anton Stoorvogel

Voorzitter LAAC Twente

index  |  << vorige ... 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369  ... volgende >>