Geslaagde feestavond(2 november 2009)

Zaterdagavond 31 oktober verzamelden zich zo'n 200 leden, oud-leden en partners in Café Siemerink om het vijfentwintigjarig jubileum van LAAC in stijl te vieren.

Voorzitter Eric Dogger verwelkomde iedereen, waarna voorzitter van het eerste uur Aad Mulder (zie foto) de microfoon kreeg en zich erover verbaasde dat het clubje van zo'n 30 lopers was uitgegroeid naar een flinke zaal vol! Er waren zes leden aanwezig die al vanaf de oprichting lid waren, zij werden gehuldigd en bedankt met een fles van het een of ander.

Het in april overleden ere-lid Johan Kappert trakteerde de aanwezigen posthuum op een borrel.

 


 

 

De loterij was een groot succes: er zijn ongeveer duizend loten van een euro verkocht. De opbrengst van de andere jubileum-activiteiten werd erbij opgeteld, waarna de vertegenwoordigers van Stichting Shoma een cheque in ontvangst konden nemen ter waarde van € 2500,-! (zie foto)

 

 

 

"Als Herman Holterman ziek is, heeft LAAC Twente koorts". Met deze kwalificatie in het achterhoofd hebben velen hun stem uitgebracht op Herman (zie foto), die dan ook uit handen van redactielid Bart Vos de "Most valuable member award" uitgereikt kreeg.

Speciaal voor deze gelegenheid is een jubileumversie van het clubblad De Duurloper samengesteld, met het wel en wee van de vereniging in de afgelopen vijfentwintig jaren. Deze "bewaareditie" werd op deze avond uitgereikt.

Al met al een geslaagde avond, waar leden, oud-leden, de organiserende feestcommissie en Stichting Shoma met plezier aan zullen terugdenken.

Gerry Visser heeft foto's gemaakt.

 

index  |  << vorige ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46  ... volgende >>