Jubileumfeest 35-jarig bestaan

Tekst 35-jarig jubileumHet is weer zover: dit jaar hebben wij ons 5-jarige lustrum want onze vereniging viert in oktober alweer haar 35-jarig bestaan. Net zoals vijf jaar geleden willen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Om dit lustrum te vieren organiseren we daarom op 28 september een jubileumfeest.

lopertjesHieronder een korte uitleg over het programma met de geplande festiviteiten. De dag bestaat uit twee onderdelen: een actief middagprogramma beginnend om 13:30 uur en een feestelijk avondprogramma met een natje, droogje en muziek, vanaf 19:30 uur.

Middagprogramma (13:30 uur)

Tijdens het middagprogramma kun je samen met jouw maatje of maatjes of individueel een mooie route van ongeveer 35 km lopen. Je kan zelf bepalen welk deel te lopen en welk deel te fietsen, dit is afhankelijk van welke afstand jullie willen/kunnen lopen. Er zijn 3 stops onderweg, waar wij een activiteit hebben met een natje en droogje voor de liefhebber. Het is geen probleem als je als duoloper mee wilt doen maar geen duoloper hebt, dan proberen wij een partner voor je te vinden. Het programma zal plaatsvinden op en rondom Vliegveld Twente, Hof Espelo en het Lonnekermeer, kortom in de (voormalige) gemeente Lonneker. Mooi centraal gelegen voor de meeste LAAC'ers.

quizHet vertrek- en aankomstpunt bevindt zich bij BWO Hengelo, (sportcomplex "De Noork", Oldenzaalsestraat 518), hier zijn voldoende parkeerplaatsen. Ook is hier gelegenheid om je te kunnen omkleden en te douchen. De route die gelopen gaat worden kun je bekijken op afstandmeten.nl.

Avondprogramma (19:30 uur)

Na het lopen kan men dan bij BWO blijven voor het avondprogramma (Chinees voor wie wil aan de overzijde; wel voor eigen rekening), maar voor mensen die tussendoor nog even naar huis willen is ook ruimte gepland. Vanaf 19:30 starten we bij BWO met het avondprogramma. Er is muziek, een quiz om jullie kennis aan te tonen en uiteraard hapjes en drankjes.Food and Drink Hier staat de gezelligheid natuurlijk centraal.

Het wordt weer een gezellig feest bedoeld voor alle leden, voor zowel de jonge, oude, snelle en minder snelle lopers. Dus niet alleen de bekende gezichten, maar ook de minder bekende LAAC'ers!

Dus meld je aan, wij samen zijn LAAC!

muziek

Aanmelden

Mis het niet en meld je aan door dit aanmeldformulier in te vullen en te versturen. Graag aanmelden vóór 23 september.

De Jubileumcommissie: Ron, Elly, Leonie, Theo en Jan.